Wat zijn de code 95 kosten?

Heb je altijd al beroepschauffeur willen worden? In dat geval heb je een Code 95 nodig en deze kun je halen door een cursus te volgen bij Euro Transport College. Wil je weten hoe het kostenplaatje er in jouw geval uitziet als je jouw Code 95 wilt halen? Bij Euro Transport College vind je alle informatie die je nodig hebt.

Omdat wij transparantie belangrijk vinden, zullen we je daar meteen een duidelijk antwoord op geven: In totaal bedragen de kosten voor het doorlopen van deze code 95 opleiding € 900. Dit is een vanafprijs en exclusief BTW. In totaal bestaat deze cursus code 95 uit 4 theoriedelen en een praktijkdeel. Verder krijg je hierbij toegang tot de e-learning, het fysieke lesmateriaal en bevat dit de kosten voor lunch, koffie, thee en fris op locatie. Doorgaans neemt de werkgever de kosten voor het halen van de Code 95 op zich.

Klik hier voor meer informatie

Ons aanbod

Waarom is deze cursus code 95 noodzakelijk?

Als chauffeur krijg je af en toe te maken met een gevaarlijke situatie op de weg. Deze zijn helaas niet altijd te vermijden. Je moet dan niet alleen jezelf en je voertuig in veiligheid brengen, maar het is dan ook van belang om de situatie veilig te houden voor andere weggebruikers.

Hoewel je tijdens je opleiding veel leert over regels en wetgeving, kan het gebeuren dat je na een poosje het een en andere vergeten bent. Juist dan komt een cursus nascholing Code 95 goed van pas. Het volgen van deze nascholing is tevens verplicht om de Code 95 te behouden, maar het voelt bij Euro Transport College gelukkig niet als een verplichting. Onze instructeurs maken er altijd een leerzame cursus van waar iedereen met plezier op terugkijkt.

Zie agenda overzicht

Opleiding Code 95

Wat is er precies voor nodig om de Code 95 te behouden en waar worden de Code 95 kosten aan besteed? Om je code 95 te kunnen verlengen, dien je 35 uur aan nascholing te doorlopen. Bij Eurotransport College verdelen we de cursus in een stukje zelfstudie, klassikaal en praktisch onderwijs.

E-learning

Via ons e-learning code 95 systeem kun je thuis op elk gewenst moment de theorie studeren voor je nascholing. Als je dit iedere dag 4 uur doet, heb je in 3.5 dagen 14 uur aan nascholing erop zitten. Door het volgen van onze e-learning ben jij sneller klaar met je code 95 cursus. Bovendien kun je zo beter de informatie van de cursus bijhouden. Tenslotte, bevat onze e-learning meerdere toetsen en filmpjes waarmee je je kennis kunt toetsen!

Klassikaal en praktisch onderwijs

Als je je Code 95 wilt verlengen, moet je een deel van de uren klassikaal volgen. Dit aantal kan behaald worden door een opsplitsing van 4 uur theorie klassikaal en 3 uur praktijk op locatie. De praktijk uren (waarin je je rijvaardigheden oefent) kun je ook in de avond uren bij ons volgen.

Bekijk onze nascholing

Waarom kiezen voor Euro Transport College?

Als opleider staat Eurotransport College garant voor maatwerk. Wij luisteren naar jouw vragen en leerbehoeftes en zullen daar onze lesmethodes op aanpassen. Samen met jou zullen we ervoor zorgen dat het traject waardevol is voor zowel medewerkers als het bedrijf. Onze instructeurs zijn enorm gemotiveerd om hun kennis over te brengen op je en jouw werknemers. Ze zijn specialisten in hun vakgebied en daarom weten zijn precies waar ze over praten. Is er haast geboden bij de opleiding, bijvoorbeeld omdat je de mankracht goed kunt gebruiken? Dan is het ook mogelijk om bij ons een spoedopleiding aan te vragen. Deze opleiding biedt de mogelijkheid om al binnen enkele dagen het C of CE rijbewijs te halen. Particulieren betalen bij ons geen BTW

Heb je vragen? Neem contact met ons op!