Over ons

Euro Transport College

Het Euro Transport College ontzorgt  klanten op het gebied van opleidingsprogramma’s, – planning en -administratie. Dit geldt ook voor het aanvragen van de scholingssubsidies (SOOB subsidie, UWV etc).

Onze kracht is onze kennis van zaken door jarenlange ervaring in de sector transport en logistiek. Daardoor kunnen wij op vrijwel elke opleidingsvraag een passend antwoord geven. Snel, efficiënt, nuttig en doelmatig.

Bekijk Instructeurs

Flexibel: u kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht.
Onze opleidingslocatie Weerterveld 75 in Meerssen is goed bereikbaar en heeft bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid.
Wij verzorgen ook cursussen op een door u gewenste locatie incompany.

Uniek is dat wij beschikken over een mobiele trainingsruimte in de vorm van een speciaal daartoe ingerichte vrachtauto/oplegger.

Chauffeursdagen zijn bij uitstek maatwerktrainingen die er toe doen voor bedrijf en chauffeur.

Onze unieke locatie

Onze aanpak

Iedere organisatie is uniek. Daarom bespreken we het liefst samen met u welke opleiding of rijvaardigheidstraining het beste binnen uw organisatie past.
Analyse & Advies

Een persoonlijke kennismaking met u en uw bedrijf is het startpunt van een grondige analyse van uw specifieke vraag of opleidingsbehoefte.

Op basis hiervan adviseren wij u over een specifieke maatwerk training of een andere effectieve benadering van uw probleem of vraagstelling.

Trainen & coachen

Op basis van deze analyse organiseren wij maatwerk trainingen, (na)scholingstrajecten of helpen wij u met een maatwerk advies.

Niet alleen de inhoud, maar ook de keuze van de trainers en de inhoud en planning van de trainingen is hierbij belangrijk.

Monitoring & continu verbetering

Periodiek monitoren en evalueren wij onze trainingsprogramma’s en stellen onze aanpak bij wanneer dat nodig is. De resultaten van onze bevindingen koppelen we tijdig aan u terug zodat doelstellingen ook daadwerkelijk behaald gaan worden.

Op deze manier garanderen wij maximaal resultaat uit trainingen, nascholing en advies.

Onze zeer ervaren trainers richten zich op continu verbetering van resultaten.

Onze Instructeurs

Heb je vragen? Bel ons gerust!

Wij zijn op zoek naar rijinstructeurs

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en zelfstandige rijinstructeur (personenauto B), die gezien onze internationale klantenkring Engels kan spreken.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer concurrerend. Wij hebben een leuk team aan collega rijinstructeurs en zoeken iemand die echt bij ons past.
Voel je je aangesproken, dan bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.