Code 95 opleidingen Maastricht

Vanuit onze unieke trainingslocatie aan de rand van Maastricht faciliteren wij een breed scala aan verschillende Nascholing Code 95 opleidingen en trainingen in en rondom Maastricht.

Wie opzoek is naar Nascholing code 95 in omgeving Maastricht en het heuvelland is bij Euro transport College op het juiste adres. Naast de reeds geplande trainingsdagen die in onze agenda gepland staan waar u individueel of als bedrijf aan deel kan nemen, bieden wij ook Code 95 trainingen op maat aan. Bekijk ons opleiding aanbod of neem direct contact op om een training te plannen voor uzelf of uw medewerkers om voordelig en snel te voldoen aan de nascholing Code 95.

Volgens de richtlijn vakbekwaamheid moet een chauffeur iedere 5 jaar 35 uur nascholing volgen, waarvan 7 praktijkuren.  Euro Transport College verzorgt onder andere onderstaande gecertificeerde nascholingscursussen en trainingen in Maastricht en omgeving.

Voor meer opleidingen bekijk ons opleidingsaanbod.

Daarnaast hebben wij een speciale actie lopen.
Complete nascholing Code 95 vanaf € 750,-

Bestaande uit :

  • 4 theoriedagen
  • 1 praktijkdag

Inclusief e-learning, gebruik lesmateriaal, lunch, koffie, thee en fris.

Door onze e-learning producten is het mogelijk om op 3 dagen je complete nascholing code 95 te behalen.

code95

Wat is Code 95 ?

Code 95 is een aanduiding op het rijbewijs, geplaatst achter een voertuigcategorie. Deze code is verplicht voor het beroepsmatig besturen van een voertuig waarvoor rijbewijs C & D (in combinatie met E) noodzakelijk is. De code is vijf jaar geldig en kan verlengd worden door het volgen van nascholing. Minimaal 35 uur nascholing is verplicht per 5 jaar.

Code 95 opleidingen zijn verplicht voor alle beroepschauffeurs uit de EU, maar ook beroepschauffeurs die in de EU werken. Dit is geregeld in de Richtlijn vakbekwaamheid.

Voor meer informatie neem gerust contact op.