Rijopleidingen Maastricht

Het Euro Transport College ontzorgt  klanten op het gebied van opleidingsprogramma’s, – planning en -administratie. Dit geldt ook voor het aanvragen van de scholingssubsidies (SOOB subsidie, UWV etc).

Onze kracht is onze kennis van zaken door jarenlange ervaring in de sector transport en logistiek. Daardoor kunnen wij op vrijwel elke opleidingsvraag een passend antwoord geven. Snel, efficiënt, nuttig en doelmatig.

Flexibel: u kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht.
Onze opleidingslocatie Weerterveld 75 in Meerssen is goed bereikbaar en heeft bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid.
Wij verzorgen ook cursussen op een door u gewenste locatie incompany.

Uniek is dat wij beschikken over een mobiele trainingsruimte in de vorm van een speciaal daartoe ingerichte vrachtauto/oplegger.

Chauffeursdagen zijn bij uitstek maatwerktrainingen die er toe doen voor bedrijf en chauffeur.

Wat onze klanten over ons zeggen

 • 4 star review  Spannende tijd, goede, eerlijke begeleiding gehad waardoor ik weer een mijlpaal bereikt hebt, Richard, Wilco, Math en Monique bedankt voor jullie inzet! Ik heb ook de theorielessen en de code 95 als zeer leerzaam ervaren!

  thumb Baukje Eugene Menten
  11/22/2017

  positive review  Persoonlijke aandacht, en individuele, persoonsgerichte oplossingen.

  thumb Toin Corten
  11/03/2018

  positive review  Heel erg tevreden! In 1x geslaagd voor mijn C rijbewijs. De lessen waren leuk en vooral leerzaam. Echt een aanrader!

  thumb Maikel Bosch
  9/25/2018
 • 5 star review  Mijn cursus code 95 behaalt door hun vakkundige maar zeker leuke leerzame methode...Aanrader

  thumb Ward Ensing
  3/24/2018

  5 star review  Het was niet altijd makkelijk, maar vanwege de professionele en toch ontspannen service toch mijn C gehaald.

  thumb Matthijs Pals
  7/30/2018

  positive review  top service en vakkundigheid !

  thumb Frans Timmermans
  11/09/2018

Heb je vragen? Bel ons gerust op!

Heb je vragen?
Bel ons gerust op!

Maak een afspraak

Geïnteresseerd in rijopleidingen in Maastricht? Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.