Leefstijl (u19)

Een gezonde leefstijl is belangrijk, zowel voor werkgever als voor werknemers.
Fitte werknemers voelen zich beter, zijn aantoonbaar productiever en verzuimen minder.
Lange werktijden, hoge werkdruk en soms zware lichamelijke werkzaamheden eisten  hun tol. Fitte werknemers werken ook veiliger; vermoeidheid kan leiden tot verkeersongelukken.
Doelgroep
Medewerkers in de sector transport en logistiek.

Duur opleiding: 1 dag.

Inhoud

 • Leefstijl trends, verzuimkosten en verzuimmanagement;
 • Conditietest: hartslagmeting;
 • Inventarisatie leefstijl gewoonten en gezondheidsmeting;
 • Berekening BMI, toepassing theorie kennis;
 • Gezonde voeding;
 • Gezond bewegen;
 • Alcohol en roken.
 • Toetsing/examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen.

Waarde nascholing Code 95: 7 uur.

Resultaat

Deelnemers zijn zich meer bewust van hun leefstijl. De gevolgen van ongezond leven, maar ook de voordelen van gezond leven komen aan bod. Door afname van een gezondheidsmeting (STL) krijgt elke deelnemer inzicht in zijn eigen gezondheid. Deelnemers ontvangen tevens passende tips en persoonlijke adviezen, die helpen een start te maken met het daadwerkelijk veranderen van hun leefstijl.

Beschikbaarheid/Incompany

Deze cursus kan ook incompany of op aanvraag worden gegeven, op basis van een groepsgrootte van minimaal 3 personen.

Wil je meer weten?

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Geweldige Rijschool!Zeer persoonlijk en top geregeld!
  paul sonnemans
  paul sonnemans
  05:34 23 Jul 21
  Mijn BE rijbewijs gehaald na de leuke en uitdagende lessen van Wilco. Wilco is vakkundig en erg gezellig! Zorgt dat je op ruim voldoende niveau zit voor het examen. Echte aanrader!
  Yannick paulussen
  Yannick paulussen
  12:31 22 Jul 21
  Leuke nascholing code 95
  theo retrae
  theo retrae
  16:59 22 May 21
  Na proeflessen bij verschillende rijscholen, de keuze gemaakt voor Euro Transport College. Persoonlijke aandacht en open sfeer, maakte voor mij de keuze gemakkelijk.De instructeurs nemen je mee in het traject naar het einddoel, klaar stomen voor het C rijexamen. Goed gelukt, eerste keer direct geslaagd.Top en bedankt!
  Ben Brouns
  Ben Brouns
  15:49 05 Jun 20
  Iedereen heel hartelijke dank , vooral mijn instructeur, voor de lessen en het geduld.Als mijn zoon oud genoeg is komt hij zeer zeker bij jullie auto les nemen.grt. Bertil.
  Alfa SZ
  Alfa SZ
  09:19 28 Nov 19
  Hele goede rijschool waar de klant centraal staat. De rij instructeurs hebben veel kennis en bereiden je echt voor op het rijden in de toekomst en niet alleen op een examen. Iedere les was even leuk en er werd telkens gekeken naar mijn aandachtspunten en daar werd aan gewerkt. Zo was iedere les oo mij individueel afgestemd. In een woord top!
  Sid Engelen
  Sid Engelen
  09:28 13 Dec 18
  Super rij instructeurs, ze geven gericht les op je eigen aandachtspunten en hebben alles voor de klant over. Zo zijn ze bijvoorbeeld met mij richting eindhoven gereden om zo snel mogelijk op examen te kunnen gaan.
  Jesse
  Jesse
  00:20 23 Nov 18
  Ik heb het hele traject van van mijn CE rijbewijs bij het Euro Transport College Cordewener doorlopen. De betrokkenheid van het gehele team is hartverwarmend te noemen. Vanaf het eerste moment waren we samen onderweg naar mijn examen.Deze reis was leerzaam, géén overbodige informatie, barstensvol met tips, heerlijk ontspannen, goed gezelschap, voldoende ruimte om vragen te stellen en buitengewoon resultaat gericht.Ik was trots en dankbaar tegelijk toen ik m'n rijbewijs kon gaan ophalen, dat gun ik iedereen.Groet, Raymond Boileau.
  Raymond Boileau
  Raymond Boileau
  11:55 15 Nov 18
  Jullie E-learning module werkt prettig en snel. De inhoud en de manier van vraagstellen sluit perfect aan bij de vragen die het CBR stelt.Hiermee moet iedereen kunnen slagen. Mijn complimenten voor deze werkwijze.
  Bosman Banden Service
  Bosman Banden Service
  13:24 01 Aug 18
  Super rijschool dit is zeker een aanrader voor je toekomstig rijbewijs. Zowel auto als vrachtwagen en ook voor code 95 . Zeer vakkundige instructeurs. Nogmaals dankje wel voor de goede begeleiding.
  Ron Pelz
  Ron Pelz
  19:53 06 Nov 17

  Heb je vragen? Neem contact met ons op!