ADR Cursus Limburg

Om gevaarlijke situaties met gevaarlijke stoffen te voorkomen dient er gebruik te worden gemaakt van een ADR cursus. Indien een chauffeur deze stoffen wil vervoeren, dient hij of zij in het bezit te zijn van een ADR-vakbekwaamheidscertificaat. Het behalen van dit ADR-certificaat bestaat uit verschillende onderdelen. Bij Euro Transport College in Maastricht, kunt u onderdelen voor certificaat ADR basis volgen. Aanvullende opleidingen kunnen hier ook worden gevolgd. Denk hierbij aan vervoer in o.a. tanks, vervoer explosieven klasse 1 en radioactieve klasse 7.

ADR cursus code 95 Limburg

De ADR cursussen bij Euro Transport College kunnen allemaal meegeteld worden voor de code95 nascholing. Hiervoor is er minimaal 35 uur nascholing vereist en deze vindt eens per vijf jaar plaats. Hieronder moet er minimaal 7 uur praktijk les worden gegeven, waarvan de chauffeur minimaal 2,5 uur dient te rijden. Het volgen van deze ADR cursus in Limburg zorgt ervoor dat er nascholingsuren voor code 95 worden opgebouwd. Zowel de nascholingsuren als code 95 zijn nodig om rijbewijs C en/of D te behouden. Nadat u dit ADR- certificaat hebt behaald, zult u aanzienlijk uw kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Dit komt doordat er steeds meer producten onder milieugevaarlijke stoffen van het ADR vallen. Opdrachtgevers en werkgevers in Limburg zijn daardoor veel op zoek naar een gediplomeerd chauffeur.

Wil je meer weten?

ADR opleiding bij Euro Transport College

Euro Transport College geeft cursussen door gebruik te maken van cursusleiders die veel praktijkervaring hebben en veel ervaring hebben met het geven van de cursussen in Limburg. Vragen afkomstig van voorgangers, worden meegenomen in de inhoud van de ADR cursus Limburg. Deze cursus biedt hierdoor veel leerzame materie voor de deelnemende cursisten. Eigen eten meenemen is niet nodig tijdens deze cursus dag(en). Tijdens het middaguur zal er namelijk een lunch verzorgd worden. Nadat u deze ADR cursus in Limburg voltooid hebt is het tijd voor het CBR examen. Deze locatie is dichtbij en dus makkelijk te bereiken vanuit onze cursus plek. U dient dit CBR examen succesvol te behalen om een certificaat te kunnen bemachtigen. Onze ADR training wordt gegeven in samenwerking met een gespecialiseerd partnerbedrijf.

Code 95 opleidingen Maastricht

Wat kost een ADR cursus bij Euro Transport College?

Het afnemen van deze cursussen kan in verschillende vormen. Onder deze cursussen vallen de basis vorm, ADR Tank en ADR herhalingsopleiding. Daarnaast is er een ADR explosieven klasse 1 en radioactieve klasse 7. Met het certificaat ADR basis mogen de meeste gevaarlijke stoffen vervoerd worden. Echter zitten hier een paar kanttekeningen aan. Zo mag u geen tank met gevaarlijke stoffen vervoeren en mag de gezamenlijke inhoud niet meer dan duizend liter bedragen. Een aanvulling Tank maakt het mogelijk dat u tankcontainers en gascontainers mag vervoeren met een individuele inhoud van meer dan drieduizend liter. Onze diverse ADR opleidingen starten vanaf €395,-. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

ADR certificaat in Limburg is vereist

Bij het wegtransport van gevaarlijke goederen, dient iedere betrokkene in het bezit te zijn van een geldig ADR-certificaat. Buiten chauffeurs dienen ook leidinggevenden en werkgevers over dit certificaat te beschikken. Zorg daarom dat u hier voorbereid op bent en haal uw ADR-certificaat bij Euro Transport College. Met onze juiste middelen zorgen wij ervoor dat zowel de theorie als de praktijk succesvol worden afgerond en uw training voltooid kan worden. Dit zal er toe leiden dat u zult slagen voor uw CBR examen.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Geweldige Rijschool!Zeer persoonlijk en top geregeld!
  paul sonnemans
  paul sonnemans
  05:34 23 Jul 21
  Mijn BE rijbewijs gehaald na de leuke en uitdagende lessen van Wilco. Wilco is vakkundig en erg gezellig! Zorgt dat je op ruim voldoende niveau zit voor het examen. Echte aanrader!
  Yannick paulussen
  Yannick paulussen
  12:31 22 Jul 21
  Leuke nascholing code 95
  theo retrae
  theo retrae
  16:59 22 May 21
  Na proeflessen bij verschillende rijscholen, de keuze gemaakt voor Euro Transport College. Persoonlijke aandacht en open sfeer, maakte voor mij de keuze gemakkelijk.De instructeurs nemen je mee in het traject naar het einddoel, klaar stomen voor het C rijexamen. Goed gelukt, eerste keer direct geslaagd.Top en bedankt!
  Ben Brouns
  Ben Brouns
  15:49 05 Jun 20
  Iedereen heel hartelijke dank , vooral mijn instructeur, voor de lessen en het geduld.Als mijn zoon oud genoeg is komt hij zeer zeker bij jullie auto les nemen.grt. Bertil.
  Alfa SZ
  Alfa SZ
  09:19 28 Nov 19
  Hele goede rijschool waar de klant centraal staat. De rij instructeurs hebben veel kennis en bereiden je echt voor op het rijden in de toekomst en niet alleen op een examen. Iedere les was even leuk en er werd telkens gekeken naar mijn aandachtspunten en daar werd aan gewerkt. Zo was iedere les oo mij individueel afgestemd. In een woord top!
  Sid Engelen
  Sid Engelen
  09:28 13 Dec 18
  Super rij instructeurs, ze geven gericht les op je eigen aandachtspunten en hebben alles voor de klant over. Zo zijn ze bijvoorbeeld met mij richting eindhoven gereden om zo snel mogelijk op examen te kunnen gaan.
  Jesse
  Jesse
  00:20 23 Nov 18
  Ik heb het hele traject van van mijn CE rijbewijs bij het Euro Transport College Cordewener doorlopen. De betrokkenheid van het gehele team is hartverwarmend te noemen. Vanaf het eerste moment waren we samen onderweg naar mijn examen.Deze reis was leerzaam, géén overbodige informatie, barstensvol met tips, heerlijk ontspannen, goed gezelschap, voldoende ruimte om vragen te stellen en buitengewoon resultaat gericht.Ik was trots en dankbaar tegelijk toen ik m'n rijbewijs kon gaan ophalen, dat gun ik iedereen.Groet, Raymond Boileau.
  Raymond Boileau
  Raymond Boileau
  11:55 15 Nov 18
  Jullie E-learning module werkt prettig en snel. De inhoud en de manier van vraagstellen sluit perfect aan bij de vragen die het CBR stelt.Hiermee moet iedereen kunnen slagen. Mijn complimenten voor deze werkwijze.
  Bosman Banden Service
  Bosman Banden Service
  13:24 01 Aug 18
  Super rijschool dit is zeker een aanrader voor je toekomstig rijbewijs. Zowel auto als vrachtwagen en ook voor code 95 . Zeer vakkundige instructeurs. Nogmaals dankje wel voor de goede begeleiding.
  Ron Pelz
  Ron Pelz
  19:53 06 Nov 17

  Heb je vragen? Neem contact met ons op!