Heftruck certificaat Limburg

Bent u op zoek naar een heftruck certificaat in Limburg? Doordat wij een samenwerking hebben met verschillende trainingspartners, zijn wij bevoegd om u van een opleiding te voorzien.
Samen met onze opleiders zorgen wij ervoor dat de cursisten beschikken over de bekwaamheid en voldoen aan de wettelijke eisen die worden gesteld aan heftrucks in het bedrijfsleven. Tevens voldoet men aan de voorwaarden van verzekeraars.

De volgende onderdelen worden behandeld tijdens onze training:

 • Het rijklaar maken van een heftruck;
 • Relevante gegevens en begrippen;
 • Het veilig omgaan met het voertuig;
 • Regelgeving;
 • Het werken onder tijdsdruk;
 • Het belasten van de heftruck;
 • Defensief rijden.
Bekijk onze brochure

Dagdeel

Bij ons is het mogelijk om heftruck cursussen te volgen met een duur van een dagdeel. Na het voltooien van deze cursus beschikt de cursist over een heftruck certificaat voor Venlo en de rest van Nederland. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Houdt er wel rekening mee dat niet iedereen een heftruck mag besturen. Daarom hanteren wij een minimumleeftijd van 16 jaar voor het volgen van deze trainingen.

Uiteraard zorgen wij tijdens deze cursus ook voor de lunch!

Heftruck certificaat in Limburg halen

Wij voorzien particulieren en bedrijven van trainingen op verschillende locaties in Limburg. De trainingen worden op een viertal locaties uitgevoerd, namelijk:

 • Industrieterrein, Ittervoort;
 • Businesspark Stein, Elsloo;
 • Industrieterrein, Venray;
 • Industrieterrein, Venlo.

Onze trainers helpen u aan het heftruck certificaat Limburg

Doordat wij beschikken over ervaren en gedreven trainers, kunnen wij particulieren en bedrijven een goede prijs-kwaliteit verhouding aanbieden. Met onze hulp bent u er zeker van dat uw werknemers kundig omgaan met de heftruck.

Doordat wij beschikken over ervaren en gedreven trainers, kunnen wij particulieren en bedrijven een goede prijs-kwaliteit verhouding aanbieden. Met onze hulp bent u er zeker van dat uw werknemers kundig omgaan met de heftruck.

Heftruck certificaat op eigen locatie

Zijn deze locaties niet ideaal voor u? Dan bieden wij de mogelijkheid om op andere locaties heftruck certificaat trainingen te geven. Binnen een dagdeel kunnen wij u en/of uw medewerkers opleiden en helpen met het behalen van een heftruck certificaat in Limburg.  Wij beschikken over uitstekende ervaren en gedreven trainers. Hierdoor zorgen wij ervoor dat wij een juiste prijs-kwaliteit verhouding kunnen aanbieden en kunnen wij u en uw bedrijf voorzien van hoogwaardige training. Voor meer informatie over onze heftruck certificaat trainingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bekijk onze brochure
Wil je meer weten?

Heftruck opleiding Limburg Eurotransport college

Een ongeluk kan snel gebeuren in Nederland. Zo gebeuren er jaarlijks meer dan 4000 ongevallen met heftrucks in Nederland. Hier zijn verschillende oorzaken voor. Een te zware lading op de heftruck of reachtruck komt vaak voor. Wanneer dit het geval is kan de reachtruck of heftruck omvallen met alle gevolgen van dien. De chauffeur kan hierdoor (blijvende) schade oplopen of uw producten kunnen flinke schade oplopen. Al met al wilt u dit voorkomen. Wij helpen u hier graag bij en zorgen ervoor dat de kans dat dit gebeurt enorm afneemt. Onze heftruck certificaat Limburg opleidingen zorgen ervoor dat uw medewerkers op de juiste manier worden opgeleid.

Naast heftruck certificaten bieden wij ook een reachtruck certificaat opleiding aan. Door beide certificaten te behalen, bent u ervan verzekerd dat de veiligheid gewaarborgd wordt door uw medewerkers.

Kosten heftruck certificaat halen in Limburg

De veiligheid van uw werknemers is altijd prioriteit nummer 1. Toch kan het fijn zin om te weten wat de kosten zijn voor het behalen van een bepaald certificaat. Op die manier weet u tenminste wat u kunt verwachten en kunt u hier van tevoren al op budgetteren. Bij Euro Transport College zorgen wij er dan ook voor dat deze kosten niet te hoog zijn. Onze heftruck certificaat in Limburg of reachtruck opleidingen beginnen al vanaf €165,-. Op die manier kunt op een goedkope maar effectieve wijze uw heftruck certificaat Limburg behalen. Binnen deze opleiding richten wij ons voornamelijk op de praktijk. Hierdoor zorgen wij ervoor dat onze cursisten altijd beschikken over de benodigde capaciteiten om een heftruck of reachtruck te kunnen besturen. Bent u op zoek naar scholing voor uw medewerkers voor het besturen van een heftruck en het bijbehorende heftruck certificaat in Venlo of omstreken? Dan hebben wij een aantal verschillende trajecten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar mogelijkheden op maat voor uw onderneming.

Code 95

Wanneer is een heftruck certificaat verplicht?

Het is niet verplicht om een heftruck certificaat te hebben, maar het is zeker aan te raden. Wanneer een medewerker niet over een heftruck certificaat beschikt, moeten er grondige instructies gegeven worden volgens de Arbowet. Hierdoor is het makkelijker om de bestuurders te voorzien van een heftruck certificaat, zodat problemen met verzekeraars vermeden worden.

Wanneer er een ongeval gebeurt, is het lastig als ondernemer te bewijzen dat er sprake is geweest van ‘grondige’ instructies. Iedereen heeft hier namelijk zijn eigen interpretatie voor. Om uzelf in te dekken is een heftruck certificaat in Venlo en de rest van Limburg bijna een vereiste. Hierdoor bent u er zeker van dat u niet in de problemen komt met de verzekering bij een ongeval op de werkvloer met een heftruck.

Bekijk onze brochure

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Zeer prettige ervaring met dit bedrijf! 10/10
  Didier Partouns
  Didier Partouns
  10:45 15 Jul 23
  Ik ben begin Mei op zoektoch gegaan naar een rijschool om mijn BE rijbewijs te halen. Vanwege de lange wachtrijen in mijn omgeving (Amsterdam) en in de rest van Nederland heb ik wel 40 rijscholen gebelt en uiteindelijk terecht gekomen bij rijschool Euro transport college C.Ik werd begeleid door instructeur Bruce, die mij alles gedetaileerd heeft uitgelegd en was super relaxed in zijn instructies. Vooraf mijn examen heeft hij nog de theorie met mij doorgenomen zodat ik op alles goed was voorbereid.Al met al is Euro transport college C. Een super fijne rijschool die ik aan iedereen zou aanbevelen. Bedankt.
  Julian Smit
  Julian Smit
  16:33 15 Jun 23
  Zeer fijne rijschool t.b.v. Rijbewijs C. Goede en duidelijke lessen die het vertrouwen geven om voorbereid op examen te gaan en in 1x te kunnen slagen!
  Wilco Marx
  Wilco Marx
  08:00 05 Jun 23
  Bij Wilco mijn C rijbewijs met code95 gehaald.Super prettig ervaring, Wilco is een goede instructeur, leert je op een fijne manier alles (en meer) voor het examen.Vrachtwagen ook keurig in orde.Team op kantoor ook hele fijne mensen, doen hun uiterste best om alles goed en snel voor je te regelen.Wilco, Monique en Ingrid bedankt!
  J I
  J I
  15:54 24 Apr 23
  Leuk
  Willy Michon
  Willy Michon
  11:01 15 Mar 23
  Door Wilco uitstekend voorbereid op mijn BE examen en door de uitstekend begeleiding ben ik in 1x geslaagd🥳 dankuwel Wilco!!!
  Robbie Schreurs
  Robbie Schreurs
  17:09 20 Jan 23
  Voor C en CE beide keren in 1x geslaagd! Met behulp van Euro transport college (Wilco) kon ik het snel en goed oppakken. Niet alleen voor het examen maar ook voor erna :).Leuke, leerzame en fijne lessen gehad! Zeker een aanrader!!
  Ryl
  Ryl
  20:12 09 Jan 23
  Bedankt voor de fijne begeleiding Wilco. Wilco je legt het duidelijk uit, waardoor ik in 1 dag mijn rijbewijs heb behaald. Top! Groetjes Yusuf
  Yusuf Öz
  Yusuf Öz
  17:04 19 Oct 22
  Super leerzame lessen voor het C en CE rijbewijs met zeer goede begeleiding en persoonlijke benadering en ook om je zelf te ontwikkelen! Super bedankt Wilco & het team
  Esmaralda Nijnens
  Esmaralda Nijnens
  17:58 13 Oct 22
  Mijn vrouw en ik zijn beiden geslaagd voor het E rijbewijs! Bedankt Wilco voor deze “bijzondere verrichting” 😉 en voor de goede begeleiding. Top!
  Hans Dierick
  Hans Dierick
  18:29 03 Nov 21
  Deze mensen weten wat lesgeven is! Ze voelen feilloos aan wie er achter het stuur zit en geven les naar de behoeften van de kandidaat! Alles klopt hier en ik kan ze aan iedereen aanbevelen!
  Vera Niessen
  Vera Niessen
  17:57 12 Oct 21
  Geweldige Rijschool!Zeer persoonlijk en top geregeld!
  paul sonnemans
  paul sonnemans
  05:34 23 Jul 21
  Mijn BE rijbewijs gehaald na de leuke en uitdagende lessen van Wilco. Wilco is vakkundig en erg gezellig! Zorgt dat je op ruim voldoende niveau zit voor het examen. Echte aanrader!
  Yannick paulussen
  Yannick paulussen
  12:31 22 Jul 21
  Leuke nascholing code 95
  theo retrae
  theo retrae
  16:59 22 May 21
  Na proeflessen bij verschillende rijscholen, de keuze gemaakt voor Euro Transport College. Persoonlijke aandacht en open sfeer, maakte voor mij de keuze gemakkelijk.De instructeurs nemen je mee in het traject naar het einddoel, klaar stomen voor het C rijexamen. Goed gelukt, eerste keer direct geslaagd.Top en bedankt!
  Ben Brouns
  Ben Brouns
  15:49 05 Jun 20
  Iedereen heel hartelijke dank , vooral mijn instructeur, voor de lessen en het geduld.Als mijn zoon oud genoeg is komt hij zeer zeker bij jullie auto les nemen.grt. Bertil.
  Alfa SZ
  Alfa SZ
  09:19 28 Nov 19
  Hele goede rijschool waar de klant centraal staat. De rij instructeurs hebben veel kennis en bereiden je echt voor op het rijden in de toekomst en niet alleen op een examen. Iedere les was even leuk en er werd telkens gekeken naar mijn aandachtspunten en daar werd aan gewerkt. Zo was iedere les oo mij individueel afgestemd. In een woord top!
  Sid Engelen
  Sid Engelen
  09:28 13 Dec 18
  Super rij instructeurs, ze geven gericht les op je eigen aandachtspunten en hebben alles voor de klant over. Zo zijn ze bijvoorbeeld met mij richting eindhoven gereden om zo snel mogelijk op examen te kunnen gaan.
  Jesse
  Jesse
  00:20 23 Nov 18
  Ik heb het hele traject van van mijn CE rijbewijs bij het Euro Transport College Cordewener doorlopen. De betrokkenheid van het gehele team is hartverwarmend te noemen. Vanaf het eerste moment waren we samen onderweg naar mijn examen.Deze reis was leerzaam, géén overbodige informatie, barstensvol met tips, heerlijk ontspannen, goed gezelschap, voldoende ruimte om vragen te stellen en buitengewoon resultaat gericht.Ik was trots en dankbaar tegelijk toen ik m'n rijbewijs kon gaan ophalen, dat gun ik iedereen.Groet, Raymond Boileau.
  Raymond Boileau
  Raymond Boileau
  11:55 15 Nov 18
  Jullie E-learning module werkt prettig en snel. De inhoud en de manier van vraagstellen sluit perfect aan bij de vragen die het CBR stelt.Hiermee moet iedereen kunnen slagen. Mijn complimenten voor deze werkwijze.
  Bosman Banden Service
  Bosman Banden Service
  13:24 01 Aug 18
  Super rijschool dit is zeker een aanrader voor je toekomstig rijbewijs. Zowel auto als vrachtwagen en ook voor code 95 . Zeer vakkundige instructeurs. Nogmaals dankje wel voor de goede begeleiding.
  Ron Pelz
  Ron Pelz
  19:53 06 Nov 17

  Heb je vragen? Neem contact met ons op!