BHV cursus Limburg

Bij iedere onderneming kunnen zich ongewenste situaties voordoen. Het is dan wenselijk dat er personen aanwezig zijn die weten hoe ze in zulke situaties moeten handelen. Goed en snel handelen kan namelijk de schade beperken, maar ook soms voorkomen. Denk dan ook zeker eens aan een BHV cursus Limburg.
Bedrijfshulpverlening wordt ook wel BHV genoemd. Helaas worden er nog maar weinig aan gedaan. Vaak wordt er pas iets mee gedaan nadat er zich al een calamiteit of incident heeft voorgedaan. Met een BHV cursus Limburg kun je namelijk levens redden. BHV’ers met de juiste opleiding, juiste materialen en in voldoende aanwezigheid, kunnen van groot belang zijn en een grote rol spelen bij zulke situaties binnen een organisatie.

Een BHV cursus Limburg kan deel uitmaken van de jaarlijkse verplichte nascholing code 95 uren.

Bekijk onze brochure

BHV'er worden met de BHV cursus in Limburg

Een BHV’er, oftewel bedrijfshulpverlener, is een medewerker binnen een onderneming die opgeleid is in de bedrijfshulpverlening. Deze medewerker heeft minimaal een basis BHV-cursus gehaald. Doormiddel van herhaalcursussen wordt de kennis onderhouden. Deze medewerker is opgeleid om te handelen in nood en om werknemers en klanten in veiligheid te brengen tijdens calamiteiten en incidenten.

Wil je meer weten?

BHV training Limburg

U kunt een BHV-cursus in Limburg volgen bij Euro Transport College. De cursussen worden conform de NIBHV-voorwaarden uitgevoerd. De cursussen worden in Limburg op 3 verschillende niveaus aangeboden.
Basic: Tijdens deze cursus krijgt u geleerd hoe u kunt helpen bij incidenten en calamiteiten maar ook hoe u dit kunt stabiliseren.

Basis: Tijdens deze cursus leert u verschillende medische verschijnselen te onderscheiden en te bestrijden. Na afloop ontvangt u een EHBO-certificaat.

Expert: Dit is de basic training aangevuld met een AED-training en reanimatie.

Verplichting BHV in Limburg

Het is wettelijk verplicht om aan de veiligheidsregels te voldoen, deze wetten staan in de Arbowet artikel 3 en artikel 15. In deze wet staat dat het verplicht is om in iedere onderneming waar klanten, medewerkers en andere bezoekers over de vloer komen, om minstens een BHV’er actief te hebben. Dit is om de veiligheid in een onderneming te vergroten.

Code 95

Geldigheid BHV-certificaat

In de Arbowet staat vastgesteld dat een BHV-certificaat maximaal 1 jaar geldig is. Er moet minstens 1 keer per jaar een herhaalcursus gedaan worden. Bij het afronden van deze cursus wordt er een nieuw certificaat afgegeven die ook 1 jaar geldig is. De cursus moet dus regelmatig herhaald worden en kan bij ons in Limburg. Hoe vaak deze herhaalt moet worden hangt van verschillende factoren af; de bedrijfsactiviteiten, de risico’s, de omgeving, het gebouw waar de onderneming in gehuisvest is en de omvang van de onderneming. BHV’ers kunnen hun status behouden door het regelmatig herhalen van de BHV-cursus.

Bekijk onze agenda

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Zeer prettige ervaring met dit bedrijf! 10/10
  Didier Partouns
  Didier Partouns
  10:45 15 Jul 23
  Ik ben begin Mei op zoektoch gegaan naar een rijschool om mijn BE rijbewijs te halen. Vanwege de lange wachtrijen in mijn omgeving (Amsterdam) en in de rest van Nederland heb ik wel 40 rijscholen gebelt en uiteindelijk terecht gekomen bij rijschool Euro transport college C.Ik werd begeleid door instructeur Bruce, die mij alles gedetaileerd heeft uitgelegd en was super relaxed in zijn instructies. Vooraf mijn examen heeft hij nog de theorie met mij doorgenomen zodat ik op alles goed was voorbereid.Al met al is Euro transport college C. Een super fijne rijschool die ik aan iedereen zou aanbevelen. Bedankt.
  Julian Smit
  Julian Smit
  16:33 15 Jun 23
  Zeer fijne rijschool t.b.v. Rijbewijs C. Goede en duidelijke lessen die het vertrouwen geven om voorbereid op examen te gaan en in 1x te kunnen slagen!
  Wilco Marx
  Wilco Marx
  08:00 05 Jun 23
  Bij Wilco mijn C rijbewijs met code95 gehaald.Super prettig ervaring, Wilco is een goede instructeur, leert je op een fijne manier alles (en meer) voor het examen.Vrachtwagen ook keurig in orde.Team op kantoor ook hele fijne mensen, doen hun uiterste best om alles goed en snel voor je te regelen.Wilco, Monique en Ingrid bedankt!
  J I
  J I
  15:54 24 Apr 23
  Leuk
  Willy Michon
  Willy Michon
  11:01 15 Mar 23
  Door Wilco uitstekend voorbereid op mijn BE examen en door de uitstekend begeleiding ben ik in 1x geslaagd🥳 dankuwel Wilco!!!
  Robbie Schreurs
  Robbie Schreurs
  17:09 20 Jan 23
  Voor C en CE beide keren in 1x geslaagd! Met behulp van Euro transport college (Wilco) kon ik het snel en goed oppakken. Niet alleen voor het examen maar ook voor erna :).Leuke, leerzame en fijne lessen gehad! Zeker een aanrader!!
  UrMoM
  UrMoM
  20:12 09 Jan 23
  Bedankt voor de fijne begeleiding Wilco. Wilco je legt het duidelijk uit, waardoor ik in 1 dag mijn rijbewijs heb behaald. Top! Groetjes Yusuf
  Yusuf Öz
  Yusuf Öz
  17:04 19 Oct 22
  Super leerzame lessen voor het C en CE rijbewijs met zeer goede begeleiding en persoonlijke benadering en ook om je zelf te ontwikkelen! Super bedankt Wilco & het team
  Esmaralda Nijnens
  Esmaralda Nijnens
  17:58 13 Oct 22
  Mijn vrouw en ik zijn beiden geslaagd voor het E rijbewijs! Bedankt Wilco voor deze “bijzondere verrichting” 😉 en voor de goede begeleiding. Top!
  Hans Dierick
  Hans Dierick
  18:29 03 Nov 21
  Deze mensen weten wat lesgeven is! Ze voelen feilloos aan wie er achter het stuur zit en geven les naar de behoeften van de kandidaat! Alles klopt hier en ik kan ze aan iedereen aanbevelen!
  Vera Niessen
  Vera Niessen
  17:57 12 Oct 21
  Geweldige Rijschool!Zeer persoonlijk en top geregeld!
  paul sonnemans
  paul sonnemans
  05:34 23 Jul 21
  Mijn BE rijbewijs gehaald na de leuke en uitdagende lessen van Wilco. Wilco is vakkundig en erg gezellig! Zorgt dat je op ruim voldoende niveau zit voor het examen. Echte aanrader!
  Yannick paulussen
  Yannick paulussen
  12:31 22 Jul 21
  Leuke nascholing code 95
  theo retrae
  theo retrae
  16:59 22 May 21
  Na proeflessen bij verschillende rijscholen, de keuze gemaakt voor Euro Transport College. Persoonlijke aandacht en open sfeer, maakte voor mij de keuze gemakkelijk.De instructeurs nemen je mee in het traject naar het einddoel, klaar stomen voor het C rijexamen. Goed gelukt, eerste keer direct geslaagd.Top en bedankt!
  Ben Brouns
  Ben Brouns
  15:49 05 Jun 20
  Iedereen heel hartelijke dank , vooral mijn instructeur, voor de lessen en het geduld.Als mijn zoon oud genoeg is komt hij zeer zeker bij jullie auto les nemen.grt. Bertil.
  Alfa SZ
  Alfa SZ
  09:19 28 Nov 19
  Hele goede rijschool waar de klant centraal staat. De rij instructeurs hebben veel kennis en bereiden je echt voor op het rijden in de toekomst en niet alleen op een examen. Iedere les was even leuk en er werd telkens gekeken naar mijn aandachtspunten en daar werd aan gewerkt. Zo was iedere les oo mij individueel afgestemd. In een woord top!
  Sid Engelen
  Sid Engelen
  09:28 13 Dec 18
  Super rij instructeurs, ze geven gericht les op je eigen aandachtspunten en hebben alles voor de klant over. Zo zijn ze bijvoorbeeld met mij richting eindhoven gereden om zo snel mogelijk op examen te kunnen gaan.
  Jesse
  Jesse
  00:20 23 Nov 18
  Ik heb het hele traject van van mijn CE rijbewijs bij het Euro Transport College Cordewener doorlopen. De betrokkenheid van het gehele team is hartverwarmend te noemen. Vanaf het eerste moment waren we samen onderweg naar mijn examen.Deze reis was leerzaam, géén overbodige informatie, barstensvol met tips, heerlijk ontspannen, goed gezelschap, voldoende ruimte om vragen te stellen en buitengewoon resultaat gericht.Ik was trots en dankbaar tegelijk toen ik m'n rijbewijs kon gaan ophalen, dat gun ik iedereen.Groet, Raymond Boileau.
  Raymond Boileau
  Raymond Boileau
  11:55 15 Nov 18
  Jullie E-learning module werkt prettig en snel. De inhoud en de manier van vraagstellen sluit perfect aan bij de vragen die het CBR stelt.Hiermee moet iedereen kunnen slagen. Mijn complimenten voor deze werkwijze.
  Bosman Banden Service
  Bosman Banden Service
  13:24 01 Aug 18
  Super rijschool dit is zeker een aanrader voor je toekomstig rijbewijs. Zowel auto als vrachtwagen en ook voor code 95 . Zeer vakkundige instructeurs. Nogmaals dankje wel voor de goede begeleiding.
  Ron Pelz
  Ron Pelz
  19:53 06 Nov 17

  Heb je vragen? Neem contact met ons op!