EHBO cursus in Maastricht

Om de juiste kennis te hebben en bekwaam te zijn om de juiste handelingen uit te kunnen voeren om slachtoffers te helpen, is het verplicht om een gecertificeerd EHBO’er in dienst te hebben. Dit certificaat kan je behalen door een EHBO cursus Maastricht te volgen. Door mensen binnen de organisatie een EHBO cursus Maastricht aan te bieden kunnen er levens gered worden. Daarnaast zorg je er met een EHBO cursus Maastricht voor dat je voldoet aan alle eisen.

Bekijk onze brochure

Wat is EHBO?

EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongevallen. Het is de eerste hulp die verleend wordt aan een slachtoffer, al of niet in afwachting van professionele hulp. Met deze hulp ben je in staat om verergering van de verwonding te voorkomen of zelfs levens te redden. Het is hierbij wel van belang dat je weet wat je doet en dat de hulpverlening aansluit op de professionele hulpverlening. Om deze reden is het belangrijk dat je in bezit bent van een EHBO certificaat.

Wil je meer weten?

EHBO training bij Eurotransport college

Euro Transport College vindt het belangrijk dat chauffeurs in en rond Maastricht ook onderweg Eerste Hulp kunnen verlenen op een moment dat een dringende situatie zich voor doet. Daarom biedt Euro Transport College ook EHBO cursus aan in Maastricht. Een EHBO certificaat is altijd handig om op zak te hebben. Zeker wanneer je veel onderweg bent en de kans groter is dat je getuigen wordt van een ongeval.
Een ervaren trainer met medische achtergrond biedt Eerste Hulp trainingen aan. Er is de mogelijkheid om in Maastricht op drie verschillende niveaus training te volgen. Namelijk ‘basic’, ‘basis’ en ‘expert’.

Inhoud niveaus EHBO training Maastricht

Expert: Je leert hierbij de vaardigheden van de ‘basis training’ met daarbij extra een AED en reanimatie cursus.

Basis: Je leert in deze training om medische verschijnselen te onderscheiden en te bestrijden. Je leert verschillende vaardigheden van het plakken van een pleister tot het herkennen van en handelen bij een beroerte. Na het afleggen van een examen ontvang je het EHBO certificaat.

Basic: in deze training leer je snel te stabiliseren en weet je hoe je kunt helpen.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Deze mensen weten wat lesgeven is! Ze voelen feilloos aan wie er achter het stuur zit en geven les naar de behoeften van de kandidaat! Alles klopt hier en ik kan ze aan iedereen aanbevelen!
  Vera Niessen
  Vera Niessen
  17:57 12 Oct 21
  Geweldige Rijschool!Zeer persoonlijk en top geregeld!
  paul sonnemans
  paul sonnemans
  05:34 23 Jul 21
  Mijn BE rijbewijs gehaald na de leuke en uitdagende lessen van Wilco. Wilco is vakkundig en erg gezellig! Zorgt dat je op ruim voldoende niveau zit voor het examen. Echte aanrader!
  Yannick paulussen
  Yannick paulussen
  12:31 22 Jul 21
  Leuke nascholing code 95
  theo retrae
  theo retrae
  16:59 22 May 21
  Na proeflessen bij verschillende rijscholen, de keuze gemaakt voor Euro Transport College. Persoonlijke aandacht en open sfeer, maakte voor mij de keuze gemakkelijk.De instructeurs nemen je mee in het traject naar het einddoel, klaar stomen voor het C rijexamen. Goed gelukt, eerste keer direct geslaagd.Top en bedankt!
  Ben Brouns
  Ben Brouns
  15:49 05 Jun 20
  Iedereen heel hartelijke dank , vooral mijn instructeur, voor de lessen en het geduld.Als mijn zoon oud genoeg is komt hij zeer zeker bij jullie auto les nemen.grt. Bertil.
  Alfa SZ
  Alfa SZ
  09:19 28 Nov 19
  Hele goede rijschool waar de klant centraal staat. De rij instructeurs hebben veel kennis en bereiden je echt voor op het rijden in de toekomst en niet alleen op een examen. Iedere les was even leuk en er werd telkens gekeken naar mijn aandachtspunten en daar werd aan gewerkt. Zo was iedere les oo mij individueel afgestemd. In een woord top!
  Sid Engelen
  Sid Engelen
  09:28 13 Dec 18
  Super rij instructeurs, ze geven gericht les op je eigen aandachtspunten en hebben alles voor de klant over. Zo zijn ze bijvoorbeeld met mij richting eindhoven gereden om zo snel mogelijk op examen te kunnen gaan.
  Jesse
  Jesse
  00:20 23 Nov 18
  Ik heb het hele traject van van mijn CE rijbewijs bij het Euro Transport College Cordewener doorlopen. De betrokkenheid van het gehele team is hartverwarmend te noemen. Vanaf het eerste moment waren we samen onderweg naar mijn examen.Deze reis was leerzaam, géén overbodige informatie, barstensvol met tips, heerlijk ontspannen, goed gezelschap, voldoende ruimte om vragen te stellen en buitengewoon resultaat gericht.Ik was trots en dankbaar tegelijk toen ik m'n rijbewijs kon gaan ophalen, dat gun ik iedereen.Groet, Raymond Boileau.
  Raymond Boileau
  Raymond Boileau
  11:55 15 Nov 18
  Jullie E-learning module werkt prettig en snel. De inhoud en de manier van vraagstellen sluit perfect aan bij de vragen die het CBR stelt.Hiermee moet iedereen kunnen slagen. Mijn complimenten voor deze werkwijze.
  Bosman Banden Service
  Bosman Banden Service
  13:24 01 Aug 18
  Super rijschool dit is zeker een aanrader voor je toekomstig rijbewijs. Zowel auto als vrachtwagen en ook voor code 95 . Zeer vakkundige instructeurs. Nogmaals dankje wel voor de goede begeleiding.
  Ron Pelz
  Ron Pelz
  19:53 06 Nov 17

  Heb je vragen? Neem contact met ons op!