Heftruck certificaat Maastricht

Als u op zoek bent naar een opleider binnen de omgeving Maastricht voor  het heftruck certificaat Maastricht, dan bent u bij Euro Transport College aan het juiste adres. Doordat wij samenwerken met verschillende trainingspartners, kunnen wij ervoor zorgen dat wij u van een hoge kwaliteitsopleiding kunnen voorzien. Wij verzekeren u dat onze cursisten zullen beschikken over de benodigde bekwaamheid en voldoen aan de wettelijke eisen. Daarnaast letten wij erop dat men voldoet aan de voorwaarden van de verzekeraars.

Heftruck Maastricht trainingen

De volgende onderdelen worden behandeld tijdens onze training:

Het rijklaar maken van een heftruck;
Relevante gegevens en begrippen;
Het veilig omgaan met het voertuig;
Regelgeving;
Het werken onder tijdsdruk;
Het belasten van de heftruck;
Defensief rijden.

U kunt onze heftruck cursussen al vanaf een dagdeel volgen. Nadat u deze cursus voltooid heeft beschikt u of de cursist over een heftruck certificaat in Limburg. Dit heftruck certificaat Maastricht heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Bij het behalen van een heftruck certificaat is er een vereiste minimumleeftijd. Daarom hanteren wij een minimumleeftijd van 16 jaar om deze cursus te kunnen volgen! Uiteraard zorgen wij tijdens deze cursus ook voor een passende en lekkere lunch!

Bekijk onze brochure

Heftruck certificaat in Maastricht halen

Wij voorzien particulieren en bedrijven van trainingen op verschillende locaties in Maastricht. De trainingen worden op een viertal locaties uitgevoerd, namelijk:
Industrieterrein, Ittervoort;
Businesspark Stein, Elsloo;
Industrieterrein, Venray;
Industrieterrein, Venlo.
Het is voor ons tevens geen probleem om bij u langs te komen op locatie, om u hier van een training te voorzien. Binnen een dagdeel kunnen wij u en/of uw medewerkers opleiden, om ze vervolgens een heftruck certificaat in Maastricht uit te reiken.

Doordat wij beschikken over ervaren en gedreven trainers, kunnen wij particulieren en bedrijven een goede prijs-kwaliteit verhouding aanbieden. Met onze hulp bent u er zeker van dat uw werknemers kundig omgaan met de heftruck.

Binnen een dagdeel uw heftruck certificaat Maastricht

Wij kunnen binnen een dagdeel u of uw medewerkers de juiste opleiding geven om het heftruck certificaat te kunnen behalen. Euro Transport College beschikt over uitstekende ervaren en vooral gedreven trainers die ervoor zorgen dat onze cursisten succesvol hun certificaat behalen. Wij zorgen er dan ook voor dat er een juiste prijs-kwaliteit verhouding wordt aangeboden en kunnen daardoor uw bedrijf voorzien van hoogwaardige training. Indien u meer informatie over onze heftruck certificaat Maastricht trainingen wenst te ontvangen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je meer weten?

Heftruck opleiding Maastricht Eurotransport college

Een ongeluk kan natuurlijk altijd gebeuren, maar wist u dat er veel van deze ongelukken voorkomen kunnen worden? Jaarlijks gebeuren er meer dan 4000 ongevallen met heftrucks in Nederland. In sommige gevallen kan de persoon in kwestie hier niets aan doen, maar in de meeste gevallen speelt niet goed opgeleid personeel een grote rol. Het hebben van een te zware lading komt veruit het meeste voor en kan vaker leiden tot een omgevallen heftruck. Dit kan zware gevolgen hebben voor de chauffeur en de heftruck zelf. Wij helpen u graag om dit te voorkomen. Onze cursussen zorgen ervoor dat uw personeel op de juiste manier wordt opgeleid, waardoor fouten worden geminimaliseerd. Buiten onze heftruck certificaten in Maastricht, kunnen wij u ook helpen aan een heftruck certificaat. Het behalen en in bezit hebben van beide certificaten zal ervoor zorgen dat de veiligheid beter wordt gewaarborgd door uw medewerkers.

Kosten heftruck certificaat halen in Maastricht

Kosten voor het volgen van een heftruck cursus kunnen flink met elkaar verschillen. Zo kan dit liggen aan de soort cursus, maar ook aan de duur van deze cursus. Al met al wilt u ervoor zorgen dat u niet onnodig veel geld hieraan kwijt bent. Euro Transport College zorgt er dan ook voor dat deze kosten niet te hoog worden. Onze opleidingen voor een reachtruck of heftruck certificaat beginnen al vanaf €165,-. Op deze manier zorgen wij voor een goedkope maar effectieve manier om uw heftruck certificaat te behalen. Wij richten ons vooral op praktijk binnen deze cursus, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze cursisten beschikken over de benodigde capaciteiten. Hierdoor weten wij zeker dat onze cursisten in staat zijn op de juiste wijze de heftruck te besturen. Bent u op zoek naar een juiste scholing voor uw medewerkers of wilt u het certificaat graag verlengen? Dan hebben wij een groot aantal verschillende trajecten voor u beschikbaar. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar mogelijkheden voor uw onderneming.

Bekijk onze agenda

Wanneer is een heftruck certificaat verplicht?

Nee, het is niet verplicht om een heftruck certificaat in het bezit te hebben. Echter, is het wel aan te raden omdat het veel tijd bespaart en jou als werknemer een voordeel geeft. Indien een medewerker niet over dit certificaat beschikt, moet hij of zij altijd grondige instructies krijgen zoals beschreven in de Arbowet. Dit kost veel tijd en daardoor is het veel makkelijker om de bestuurde te voorzien van een heftruck certificaat. Dit zal er ook voor zorgen dat problemen met verzekeraars vermeden kunnen worden. Bij een ongeval is het namelijk lastig om als ondernemer te bewijzen dat de veroorzaker van het ongeval de grondige instructies heeft ontvangen. Wanneer de persoon over het heftruck certificaat beschikt is dit een heel ander verhaal. Kortom, door het halen van een heftruck certificaat bent u er zeker van dat u niet in de problemen komt bij de verzekering. Zij kunnen dan namelijk zien dat diegene beschikte over de juiste documentatie ten tijde van het ongeval.

Bekijk onze brochure

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Deze mensen weten wat lesgeven is! Ze voelen feilloos aan wie er achter het stuur zit en geven les naar de behoeften van de kandidaat! Alles klopt hier en ik kan ze aan iedereen aanbevelen!
  Vera Niessen
  Vera Niessen
  17:57 12 Oct 21
  Geweldige Rijschool!Zeer persoonlijk en top geregeld!
  paul sonnemans
  paul sonnemans
  05:34 23 Jul 21
  Mijn BE rijbewijs gehaald na de leuke en uitdagende lessen van Wilco. Wilco is vakkundig en erg gezellig! Zorgt dat je op ruim voldoende niveau zit voor het examen. Echte aanrader!
  Yannick paulussen
  Yannick paulussen
  12:31 22 Jul 21
  Leuke nascholing code 95
  theo retrae
  theo retrae
  16:59 22 May 21
  Na proeflessen bij verschillende rijscholen, de keuze gemaakt voor Euro Transport College. Persoonlijke aandacht en open sfeer, maakte voor mij de keuze gemakkelijk.De instructeurs nemen je mee in het traject naar het einddoel, klaar stomen voor het C rijexamen. Goed gelukt, eerste keer direct geslaagd.Top en bedankt!
  Ben Brouns
  Ben Brouns
  15:49 05 Jun 20
  Iedereen heel hartelijke dank , vooral mijn instructeur, voor de lessen en het geduld.Als mijn zoon oud genoeg is komt hij zeer zeker bij jullie auto les nemen.grt. Bertil.
  Alfa SZ
  Alfa SZ
  09:19 28 Nov 19
  Hele goede rijschool waar de klant centraal staat. De rij instructeurs hebben veel kennis en bereiden je echt voor op het rijden in de toekomst en niet alleen op een examen. Iedere les was even leuk en er werd telkens gekeken naar mijn aandachtspunten en daar werd aan gewerkt. Zo was iedere les oo mij individueel afgestemd. In een woord top!
  Sid Engelen
  Sid Engelen
  09:28 13 Dec 18
  Super rij instructeurs, ze geven gericht les op je eigen aandachtspunten en hebben alles voor de klant over. Zo zijn ze bijvoorbeeld met mij richting eindhoven gereden om zo snel mogelijk op examen te kunnen gaan.
  Jesse
  Jesse
  00:20 23 Nov 18
  Ik heb het hele traject van van mijn CE rijbewijs bij het Euro Transport College Cordewener doorlopen. De betrokkenheid van het gehele team is hartverwarmend te noemen. Vanaf het eerste moment waren we samen onderweg naar mijn examen.Deze reis was leerzaam, géén overbodige informatie, barstensvol met tips, heerlijk ontspannen, goed gezelschap, voldoende ruimte om vragen te stellen en buitengewoon resultaat gericht.Ik was trots en dankbaar tegelijk toen ik m'n rijbewijs kon gaan ophalen, dat gun ik iedereen.Groet, Raymond Boileau.
  Raymond Boileau
  Raymond Boileau
  11:55 15 Nov 18
  Jullie E-learning module werkt prettig en snel. De inhoud en de manier van vraagstellen sluit perfect aan bij de vragen die het CBR stelt.Hiermee moet iedereen kunnen slagen. Mijn complimenten voor deze werkwijze.
  Bosman Banden Service
  Bosman Banden Service
  13:24 01 Aug 18
  Super rijschool dit is zeker een aanrader voor je toekomstig rijbewijs. Zowel auto als vrachtwagen en ook voor code 95 . Zeer vakkundige instructeurs. Nogmaals dankje wel voor de goede begeleiding.
  Ron Pelz
  Ron Pelz
  19:53 06 Nov 17

  Heb je vragen? Neem contact met ons op!