agenda code 95

Heftruck certificaat Maastricht

Bent u op zoek naar een heftruck certificaat in Maastricht? Doordat wij een samenwerking hebben met verschillende trainingspartners, zijn wij bevoegd om u van een opleiding te voorzien.

Samen met onze opleiders zorgen wij ervoor dat de cursisten beschikken over de bekwaamheid en voldoen aan de wettelijke eisen die worden gesteld aan heftrucks in het bedrijfsleven. Tevens voldoet men aan de voorwaarden van verzekeraars.

De volgende onderdelen worden behandeld tijdens onze training:

 • Het rijklaar maken van een heftruck;
 • Relevante gegevens en begrippen;
 • Het veilig omgaan met het voertuig;
 • Regelgeving;
 • Het werken onder tijdsdruk;
 • Het belasten van de heftruck;
 • Defensief rijden.

Wat moet u zich voorstellen bij een heftruck-cursus in Maastricht van Euro Transport College? De cursussen zijn al mogelijk vanaf een dagdeel. Na de cursus beschikt de cursist over een heftruck certificaat in Maastricht, deze heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. De minimumleeftijd voor deze cursus is 16 jaar. Uiteraard zorgen wij tijdens deze cursus ook voor de lunch!

Heftruck certificaat in Maastricht halen

Wij voorzien particulieren en bedrijven van trainingen op verschillende locaties in Maastricht. De trainingen worden op een viertal locaties uitgevoerd, namelijk:

 • Industrieterrein, Ittervoort;
 • Businesspark Stein, Elsloo;
 • Industrieterrein, Venray;
 • Industrieterrein, Venlo.

Het is voor ons tevens geen probleem om bij u langs te komen op locatie, om u hier van een training te voorzien. Binnen een dagdeel kunnen wij u en/of uw medewerkers opleiden, om ze vervolgens een heftruck certificaat in Maastricht uit te reiken.

Doordat wij beschikken over ervaren en gedreven trainers, kunnen wij particulieren en bedrijven een goede prijs-kwaliteit verhouding aanbieden. Met onze hulp bent u er zeker van dat uw werknemers kundig omgaan met de heftruck.

Wil je meer weten?

Heftruck opleiding Maastricht Eurotransport college

Euro Transport College helpt u graag verder met het opleiden van de werknemers of van uzelf. Naast heftruck certificaten kunnen wij u tijdens dezelfde training helpen met een reachtruck certificaat in Maastricht. Door beide certificaten te behalen, bent u ervan verzekerd dat de veiligheid gewaarborgd wordt door uw medewerkers.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, wist u dat er jaarlijks meer dan 4.000 ongevallen gebeuren met heftrucks in Nederland? Een te zware lading kan er al toe leiden dat een heftruck omvalt, wat zware gevolgen kan hebben voor de chauffeur. Vervolgens kan dit nare gevolgen hebben voor het bedrijf, indien de bestuurder niet beschikt over een heftruck certificaat.

Kosten heftruck certificaat halen in Maastricht

De kosten van een heftruck certificaat opleiding of een reachtruck certificaat opleiding zijn vanaf €165,-. Binnen deze opleiding richten wij ons voornamelijk op de praktijk. Bij Euro Transport College hechten wij niet alleen waarde aan theoretische kennis, maar nog meer aan praktische ervaring. Na een cursus bij ons, zijn de cursisten in staat om veilig en vakkundig met de voertuigen om te gaan.

Wilt u uw medewerkers scholen voor het besturen van een heftruck of wilt u graag het certificaat verlengen? Hier hebben wij natuurlijk verschillende trajecten voor. Neem vrijblijvend contact (https://eurotransportcollege.com/contact/) met ons op om te vragen naar mogelijkheden op maat voor uw onderneming.

Wanneer is een heftruck certificaat verplicht?

Het is niet verplicht om een heftruck certificaat te hebben, maar het is zeker aan te raden. Wanneer een medewerker niet over een heftruck certificaat beschikt, moeten er grondige instructies gegeven worden volgens de Arbowet. Hierdoor is het makkelijker om de bestuurders te voorzien van een heftruck certificaat, zodat problemen met verzekeraren vermeden worden.

Wanneer er een ongeval gebeurt, is het lastig als ondernemer te bewijzen dat er sprake is geweest van ‘grondige’ instructies. Iedereen heeft hier namelijk zijn eigen interpretatie voor. Om uzelf in te dekken is een heftruck certificaat bijna een vereiste. Hierdoor bent u er zeker van dat u niet in de problemen komt met de verzekering bij een ongeval op de werkvloer met een heftruck.

Wat onze klanten over ons zeggen

 • positive review  Heel erg tevreden! In 1x geslaagd voor mijn C rijbewijs. De lessen waren leuk en vooral leerzaam. Echt een aanrader!

  Maikel Bosch Avatar Maikel Bosch
  September 25, 2018

  4 star review  Spannende tijd, goede, eerlijke begeleiding gehad waardoor ik weer een mijlpaal bereikt hebt, Richard, Wilco, Math en Monique bedankt voor jullie inzet! Ik heb ook de theorielessen en de code 95 als zeer leerzaam ervaren!

  Baukje Eugene Menten Avatar Baukje Eugene Menten
  November 22, 2017

  positive review  top service en vakkundigheid !

  Frans Timmermans Avatar Frans Timmermans
  November 9, 2018
 • positive review  Persoonlijke aandacht, en individuele, persoonsgerichte oplossingen.

  Toin Corten Avatar Toin Corten
  November 3, 2018

  5 star review  Het was niet altijd makkelijk, maar vanwege de professionele en toch ontspannen service toch mijn C gehaald.

  Matthijs Pals Avatar Matthijs Pals
  July 30, 2018

  5 star review  Mijn cursus code 95 behaalt door hun vakkundige maar zeker leuke leerzame methode... Aanrader

  Ward Ensing Avatar Ward Ensing
  March 24, 2018

Heb je vragen? Bel ons gerust op!

Heb je vragen?
Bel ons gerust op!

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.