Heftruck certificaat bij Euro Transport College

Bent u op zoek naar een manier om uw heftruck certificaat te behalen? Dan bent u bij Euro Transport College aan het juiste adres. Onze samenwerking met verschillende trainingspartners zorgt ervoor dat wij u van een opleiding kunnen voorzien. Wij zorgen ervoor dat onze cursisten beschikken over de bekwaamheid en voldoen aan de wettelijke eisen binnen heftrucks in het bedrijfsleven. Daarnaast zorgen wij ervoor dat men voldoet aan de voorwaarden van verzekeraars.

Wat wordt er behandeld tijdens de trainingen?

 • Het rijklaar maken van een heftruck;
 • Relevante gegevens en begrippen;
 • Het veilig omgaan met het voertuig;
 • Regelgeving;
 • Het werken onder tijdsdruk;
 • Het belasten van de heftruck;
 • Defensief rijden.

Onze heftruck cursussen zijn al mogelijk vanaf een dagdeel. Na het voltooien van deze cursus beschikt de cursist over een heftruck certificaat. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Bij het behalen van een heftruck certificaat is er een vereiste minimumleeftijd. Daarom hanteren wij een minimumleeftijd van 16 jaar om deze cursus te kunnen volgen! Uiteraard zorgen wij tijdens deze cursus ook voor de lunch!

Bekijk onze brochure

Reachtruck opleiding Eurotransport college

Een ongeluk zit in een klein hoekje, wist u dat er jaarlijks meer dan 4.000 ongevallen gebeuren met heftrucks in Nederland? Een te zware lading kan er al toe leiden dat een heftruck omvalt, wat zware gevolgen kan hebben voor de chauffeur. Euro Transport College helpt u graag om dit te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat uw werknemers op de juiste manier worden opgeleid waardoor fouten niet meer voor komen. Naast heftruck certificaten kunnen wij u tijdens dezelfde training helpen met een reachtruck certificaat. Door beide certificaten te behalen, bent u ervan verzekerd dat de veiligheid gewaarborgd wordt door uw medewerkers.

Waar kunt u het heftruck certificaat behalen?

Wij voorzien particulieren en bedrijven van trainingen op verschillende locaties in Limburg. De trainingen worden op een viertal locaties uitgevoerd, namelijk:

 • Industrieterrein, Ittervoort;
 • Businesspark Stein, Elsloo;
 • Industrieterrein, Venray;
 • Industrieterrein, Venlo.

Het is voor ons tevens geen probleem om bij u langs te komen op locatie, om u hier van een training te voorzien. Binnen een dagdeel kunnen wij u en/of uw medewerkers opleiden, om ze vervolgens een heftruck certificaat uit te reiken.

Doordat wij beschikken over ervaren en gedreven trainers, kunnen wij particulieren en bedrijven een goede prijs-kwaliteit verhouding aanbieden. Met onze hulp bent u er zeker van dat uw werknemers kundig omgaan met de heftruck.

Wil je meer weten?

Heftruck opleiding Eurotransport college

Euro Transport College helpt u graag verder met het opleiden van de werknemers of van uzelf. Naast heftruck certificaten kunnen wij u tijdens dezelfde training helpen met een reachtruck certificaat. Door beide certificaten te behalen, bent u ervan verzekerd dat de veiligheid gewaarborgd wordt door uw medewerkers.
Een ongeluk zit in een klein hoekje, wist u dat er jaarlijks meer dan 4.000 ongevallen gebeuren met heftrucks in Nederland? Een te zware lading kan er al toe leiden dat een heftruck omvalt, wat zware gevolgen kan hebben voor de chauffeur. Vervolgens kan dit nare gevolgen hebben voor het bedrijf, indien de bestuurder niet beschikt over een heftruck certificaat.

Wat zijn de kosten voor een heftruck certificaat?

Veiligheid van uw werknemers is natuurlijk belangrijker dan de kosten voor het behalen van een heftruck certificaat.  Toch wilt u hier niet onnodig veel geld aan kwijt zijn. Bij Euro Transport College zorgen wij er dan ook voor dat deze kosten niet te hoog zijn. Onze heftruck of reachtruck opleidingen beginnen al vanaf €165,- . Op die manier kunt op een goedkope maar effectieve wijze uw heftruck certificaat behalen. Binnen deze opleiding richten wij ons voornamelijk op de praktijk. Hierdoor zorgen wij ervoor dat onze cursisten altijd beschikken over de benodigde capaciteiten om een heftruck of reachtruck te kunnen besturen.

Wilt u uw medewerkers scholen voor het besturen van een heftruck of wilt u graag het certificaat verlengen? Hier hebben wij natuurlijk verschillende trajecten voor. Neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar mogelijkheden op maat voor uw onderneming.

Code 95

Wanneer is een heftruck certificaat verplicht?

Het is niet verplicht om een heftruck certificaat te hebben, maar het is zeker aan te raden. Wanneer een medewerker niet over een heftruck certificaat beschikt, moeten er grondige instructies gegeven worden volgens de Arbowet. Hierdoor is het makkelijker om de bestuurders te voorzien van een heftruck certificaat, zodat problemen met verzekeraren vermeden worden.
Wanneer er een ongeval gebeurt, is het lastig als ondernemer te bewijzen dat er sprake is geweest van ‘grondige’ instructies. Iedereen heeft hier namelijk zijn eigen interpretatie voor. Om uzelf in te dekken is een heftruck certificaat bijna een vereiste. Hierdoor bent u er zeker van dat u niet in de problemen komt met de verzekering bij een ongeval op de werkvloer met een heftruck.

Bekijk onze brochure

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Mijn vrouw en ik zijn beiden geslaagd voor het E rijbewijs! Bedankt Wilco voor deze “bijzondere verrichting” 😉 en voor de goede begeleiding. Top!
  Hans Dierick
  Hans Dierick
  18:29 03 Nov 21
  Deze mensen weten wat lesgeven is! Ze voelen feilloos aan wie er achter het stuur zit en geven les naar de behoeften van de kandidaat! Alles klopt hier en ik kan ze aan iedereen aanbevelen!
  Vera Niessen
  Vera Niessen
  17:57 12 Oct 21
  Geweldige Rijschool!Zeer persoonlijk en top geregeld!
  paul sonnemans
  paul sonnemans
  05:34 23 Jul 21
  Mijn BE rijbewijs gehaald na de leuke en uitdagende lessen van Wilco. Wilco is vakkundig en erg gezellig! Zorgt dat je op ruim voldoende niveau zit voor het examen. Echte aanrader!
  Yannick paulussen
  Yannick paulussen
  12:31 22 Jul 21
  Leuke nascholing code 95
  theo retrae
  theo retrae
  16:59 22 May 21
  Na proeflessen bij verschillende rijscholen, de keuze gemaakt voor Euro Transport College. Persoonlijke aandacht en open sfeer, maakte voor mij de keuze gemakkelijk.De instructeurs nemen je mee in het traject naar het einddoel, klaar stomen voor het C rijexamen. Goed gelukt, eerste keer direct geslaagd.Top en bedankt!
  Ben Brouns
  Ben Brouns
  15:49 05 Jun 20
  Iedereen heel hartelijke dank , vooral mijn instructeur, voor de lessen en het geduld.Als mijn zoon oud genoeg is komt hij zeer zeker bij jullie auto les nemen.grt. Bertil.
  Alfa SZ
  Alfa SZ
  09:19 28 Nov 19
  Hele goede rijschool waar de klant centraal staat. De rij instructeurs hebben veel kennis en bereiden je echt voor op het rijden in de toekomst en niet alleen op een examen. Iedere les was even leuk en er werd telkens gekeken naar mijn aandachtspunten en daar werd aan gewerkt. Zo was iedere les oo mij individueel afgestemd. In een woord top!
  Sid Engelen
  Sid Engelen
  09:28 13 Dec 18
  Super rij instructeurs, ze geven gericht les op je eigen aandachtspunten en hebben alles voor de klant over. Zo zijn ze bijvoorbeeld met mij richting eindhoven gereden om zo snel mogelijk op examen te kunnen gaan.
  Jesse
  Jesse
  00:20 23 Nov 18
  Ik heb het hele traject van van mijn CE rijbewijs bij het Euro Transport College Cordewener doorlopen. De betrokkenheid van het gehele team is hartverwarmend te noemen. Vanaf het eerste moment waren we samen onderweg naar mijn examen.Deze reis was leerzaam, géén overbodige informatie, barstensvol met tips, heerlijk ontspannen, goed gezelschap, voldoende ruimte om vragen te stellen en buitengewoon resultaat gericht.Ik was trots en dankbaar tegelijk toen ik m'n rijbewijs kon gaan ophalen, dat gun ik iedereen.Groet, Raymond Boileau.
  Raymond Boileau
  Raymond Boileau
  11:55 15 Nov 18
  Jullie E-learning module werkt prettig en snel. De inhoud en de manier van vraagstellen sluit perfect aan bij de vragen die het CBR stelt.Hiermee moet iedereen kunnen slagen. Mijn complimenten voor deze werkwijze.
  Bosman Banden Service
  Bosman Banden Service
  13:24 01 Aug 18
  Super rijschool dit is zeker een aanrader voor je toekomstig rijbewijs. Zowel auto als vrachtwagen en ook voor code 95 . Zeer vakkundige instructeurs. Nogmaals dankje wel voor de goede begeleiding.
  Ron Pelz
  Ron Pelz
  19:53 06 Nov 17

  Heb je vragen? Neem contact met ons op!