lading zekere

Training Lading Zekeren

De lading goed stuwen en het op de juiste manier vastzetten is een essentieel onderdeel voor een goed en veilig transport. De praktijk laat ons zien dat het daar nogal eens aan schort. Vrijwel dagelijks zijn er berichten op de radio en in kranten over lange files of ongevallen die direct het gevolg zijn van afgevallen lading, dit kun je voorkomen met een training lading zekeren.

Wij trainen chauffeurs op een manier die is aangepast aan de verschillende competentie niveaus.

Wij laten vooral zien welke praktische richtlijnen er gevolgd kunnen worden. Waar nodig zullen we de chauffeur leren hoe lading zekeren berekend kan worden.

Naast trainen kunnen wij u ook adviseren. Dit gebeurd op praktische wijze. Wij volgen de (inter)nationale richtlijnen en bezitten een gedegen kennis over beschikbare oplossingen voor de lading te zekeren.

Onze adviseur/trainer is auteur van het toonaangevende boek Load Info, dat ook door controlediensten gebruikt wordt als naslagwerk. (bestellen via info@eurotransportcollege.com)

Wil je meer weten?

Wat onze klanten over ons zeggen

 • positive review  Persoonlijke aandacht, en individuele, persoonsgerichte oplossingen.

  thumb Toin Corten
  11/03/2018

  positive review  top service en vakkundigheid !

  thumb Frans Timmermans
  11/09/2018

  5 star review  Het was niet altijd makkelijk, maar vanwege de professionele en toch ontspannen service toch mijn C gehaald.

  thumb Matthijs Pals
  7/30/2018
 • 4 star review  Spannende tijd, goede, eerlijke begeleiding gehad waardoor ik weer een mijlpaal bereikt hebt, Richard, Wilco, Math en Monique bedankt voor jullie inzet! Ik heb ook de theorielessen en de code 95 als zeer leerzaam ervaren!

  thumb Baukje Eugene Menten
  11/22/2017

  positive review  Heel erg tevreden! In 1x geslaagd voor mijn C rijbewijs. De lessen waren leuk en vooral leerzaam. Echt een aanrader!

  thumb Maikel Bosch
  9/25/2018

  5 star review  Mijn cursus code 95 behaalt door hun vakkundige maar zeker leuke leerzame methode...Aanrader

  thumb Ward Ensing
  3/24/2018

Heb je vragen? Bel ons gerust op!

Heb je vragen?
Bel ons gerust op!

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.