Vrachtwagen chauffeur worden

Vrachtwagen chauffeur worden?
Het beroep van vrachtautochauffeur is een heel mooi vak. Denk aan behoorlijk wat vrijheid en meer zien dan anderen.

Voor dit vak heb je minimaal het Rijbewijs C nodig, als je een voertuig wilt besturen met een totale maximum massa van meer dan 3500 kg. Daarnaast moet je ook je basiskwalificatie, zoals het “chauffeursdiploma” vandaag officieel heet, behalen. Met onze Vrachtwagenchauffeur opleiding Maastricht ben je verzekerd van alles wat je nodig hebt om vrachtwagen chauffeur te worden.

Je mag met 18 jaar examen doen voor je vrachtwagen rijbewijs als je in het bezit bent van je basiskwalificatie Code95.

Als opleider in diverse rijopleidingen kunnen wij u begeleiden in de vrachtwagenchauffeur opleiding Maastricht .
Wij kunnen u zelfs begeleiden naar een baan.
De vrachtwagenchauffeur opleiding Maastricht  bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel.

Basiskwalificatie

De basiskwalificaties bestaan uit de modules: Verkeer en techniek (RV1), Administratie (V2C), Casuïstiek (V3C), Praktische toets (beladen voertuig) en Toets besloten terrein (manoeuvreren met een vrachtauto). Onze theorie gaat via e-learning in combinatie met klassikale les.

Dus geen lange lesavonden of op je vrije zaterdag les volgen, maar gewoon thuis leren met permanente hulp van ons als er vragen zijn.

Praktijk

De praktijklessen worden gegeven met een Euro 6 MAN TGX met automatisch schakelende versnellingsbak.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en hoe wij je kunnen helpen met vragen met betrekking tot bijvoorbeeld de medische keuring, examens CBR en/of toetsen?

Vrachtwagen chauffeur worden? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Mijn vrouw en ik zijn beiden geslaagd voor het E rijbewijs! Bedankt Wilco voor deze “bijzondere verrichting” 😉 en voor de goede begeleiding. Top!
  Hans Dierick
  Hans Dierick
  18:29 03 Nov 21
  Deze mensen weten wat lesgeven is! Ze voelen feilloos aan wie er achter het stuur zit en geven les naar de behoeften van de kandidaat! Alles klopt hier en ik kan ze aan iedereen aanbevelen!
  Vera Niessen
  Vera Niessen
  17:57 12 Oct 21
  Geweldige Rijschool!Zeer persoonlijk en top geregeld!
  paul sonnemans
  paul sonnemans
  05:34 23 Jul 21
  Mijn BE rijbewijs gehaald na de leuke en uitdagende lessen van Wilco. Wilco is vakkundig en erg gezellig! Zorgt dat je op ruim voldoende niveau zit voor het examen. Echte aanrader!
  Yannick paulussen
  Yannick paulussen
  12:31 22 Jul 21
  Leuke nascholing code 95
  theo retrae
  theo retrae
  16:59 22 May 21
  Na proeflessen bij verschillende rijscholen, de keuze gemaakt voor Euro Transport College. Persoonlijke aandacht en open sfeer, maakte voor mij de keuze gemakkelijk.De instructeurs nemen je mee in het traject naar het einddoel, klaar stomen voor het C rijexamen. Goed gelukt, eerste keer direct geslaagd.Top en bedankt!
  Ben Brouns
  Ben Brouns
  15:49 05 Jun 20
  Iedereen heel hartelijke dank , vooral mijn instructeur, voor de lessen en het geduld.Als mijn zoon oud genoeg is komt hij zeer zeker bij jullie auto les nemen.grt. Bertil.
  Alfa SZ
  Alfa SZ
  09:19 28 Nov 19
  Hele goede rijschool waar de klant centraal staat. De rij instructeurs hebben veel kennis en bereiden je echt voor op het rijden in de toekomst en niet alleen op een examen. Iedere les was even leuk en er werd telkens gekeken naar mijn aandachtspunten en daar werd aan gewerkt. Zo was iedere les oo mij individueel afgestemd. In een woord top!
  Sid Engelen
  Sid Engelen
  09:28 13 Dec 18
  Super rij instructeurs, ze geven gericht les op je eigen aandachtspunten en hebben alles voor de klant over. Zo zijn ze bijvoorbeeld met mij richting eindhoven gereden om zo snel mogelijk op examen te kunnen gaan.
  Jesse
  Jesse
  00:20 23 Nov 18
  Ik heb het hele traject van van mijn CE rijbewijs bij het Euro Transport College Cordewener doorlopen. De betrokkenheid van het gehele team is hartverwarmend te noemen. Vanaf het eerste moment waren we samen onderweg naar mijn examen.Deze reis was leerzaam, géén overbodige informatie, barstensvol met tips, heerlijk ontspannen, goed gezelschap, voldoende ruimte om vragen te stellen en buitengewoon resultaat gericht.Ik was trots en dankbaar tegelijk toen ik m'n rijbewijs kon gaan ophalen, dat gun ik iedereen.Groet, Raymond Boileau.
  Raymond Boileau
  Raymond Boileau
  11:55 15 Nov 18
  Jullie E-learning module werkt prettig en snel. De inhoud en de manier van vraagstellen sluit perfect aan bij de vragen die het CBR stelt.Hiermee moet iedereen kunnen slagen. Mijn complimenten voor deze werkwijze.
  Bosman Banden Service
  Bosman Banden Service
  13:24 01 Aug 18
  Super rijschool dit is zeker een aanrader voor je toekomstig rijbewijs. Zowel auto als vrachtwagen en ook voor code 95 . Zeer vakkundige instructeurs. Nogmaals dankje wel voor de goede begeleiding.
  Ron Pelz
  Ron Pelz
  19:53 06 Nov 17

  Heb je vragen? Neem contact met ons op!